Bu Blogda Ara

Bebek Koala Küçük Orkestra

Bebek Koala Küçük Orkestra (Ciltli) Zeki, heyecanlı ve meraklı olan iki yaşındaki Bebek Koala´nın, en sevdiği arkadaşı minik hamster ile birlikte günlük hayattaki rutin gelişmelerin ya da zorlukların nasıl da üstesinden gelebildiğini göreceksiniz. Ayrıca banyo yapmak, hediye almak, dostluk, sevgi gibi kavramları çizgiler sayesinde eğlenceli bir dille öğretebildiğini göreceksiniz. Hiç çıkarmadığı renkli kurdeleleriyle, özellikle kız çocuklarının kendini özdeşleştirebileceği, eğlenceli olduğu kadar öğretmeyi de amaçlayan Bebek Koala...

Yaşasın! Kahvaltıda Bebek Koala'nın misafirleri var. Ama bütün arkadaşları hep birlikte müzik çalmaya başlayınca curcuna kopuyor!

İki yaşında, şeker mi şeker, güzel mi güzel, tatlı mı tatlı... Üstelik kendisi gibi tatlı arkadaşları da var. Minik Hamster, Tavşancık, Koca Gergedan ve Ördekçik.

Arkadaşları her Cumartesi olduğu gibi kahvaltıya Bebek Koala'ya gelmişler. Afiyetle kahvaltılarını yaparken bir yandan da müzik yapmaya başlıyorlar. Hem de masa üzerinde ve mutfakta buldukları eşyalarla!

Neler mi onlar? Mesela bir huniden trompet yapmak hiç aklınıza gelmiş miydi. Ya da iki tencere kapağı hızla eğlenceli bir zil olabilir değil mi? Ya eğer bir de yoğurt kabını davul yapmaya karar verirseler. Hem de içi doluyken!

Şaşırtıcı, çok eğlenceli, renkli, capcanlı, aynı zamanda eğitici...

Bizim kuzular bu eğlenceli kitabı okurken aynı zamanda pek çok eşyanın da adını öğrenebilirler. Çünkü her sayfanın altında o sayfada adı geçen eşyaların çizimleri var. Bebek Koala Serisi bir yandan neşeli kitap okuma anları yaratırken diğer yandan da çocuklarımıza pek çok eşya, kavram, hayvan, sebze ve meyve isimlerini öğretiyor. Hem de rengarenk ve üç boyutlu çizimleriyle.

Serinin her kitabı ayrı bir renkte ve desende. Şeker gibi...

Siz de "çocuğum oyuncaklarıyla değil mutfakta tencerelerle oynamayı tercih ediyor" diyenlerdenseniz, bu kitap kuzunuzu çok eğlendirecektir eminim.

Mandolin Yayınlarından...